view from street

view from street

aerial view from south

aerial view from south

aerial view from north

aerial view from north

view from street looking southeast

view from street looking southeast

view from street looking southwest

view from street looking southwest

aerial view detail rear

aerial view detail rear

aerial view detail street elevation

aerial view detail street elevation

master bed balcony

master bed balcony

aerial view detail street elevation

aerial view detail street elevation

aerial view detail street elevation

aerial view detail street elevation

view looking north

view looking north

detail of end unit patio

detail of end unit patio

interior master bath

interior master bath

interior living/dining/kitchen

interior living/dining/kitchen

interior kitchen

interior kitchen

interior living/kitchen

interior living/kitchen

This project is based on an existing commercial property in Windsor, Ontario. The proposed retrofit adds a second storey, enabling the creation of a series of loft-like living spaces. With varying floor plates and configurations, the exterior expression is dynamic yet neighbourly. Each unit is unique, and offer either one bed + study or two bedrooms, with areas ranging from 1800 to 2100 square feet.